december 2013

De ‘Nobele’ Oekraïnse Protesten

Wanneer zijn protesten goed, juist, progressief en verdedigbaar? Men zou kunnen denken dat een antwoord op die vraag gebaseerd is op een objectief stel van meetbare criteria.

Experimentele toepassing van ‘Algemeen Bruikbaar Materieel Systeem’

Inleiding

9/11 terug in het nieuws

Twee recente berichten brengen 9/11 terug in de media: niet alleen in het VS-Congres wordt 9/11 heropend maar ook in het Federaal Gerecht wordt een vroegere rechtzaak rond 9/11 herzien.

Syrië-strijders: bedreiging voor Europa

Minister van Binnenlandse Zaken en Gelijke Kansen, Joëlle Milquet en Manuel Valls, Frans Minister van Binnenlandse Zaken gaven op 5 december 2013 een gezamelijke persconferentie over het thema van

Peter Bouckaert en ‘mensenrechten’ ?

Onderzoeksjournalist Seymour Hersh, die reeds in 2007 waarschuwde voor de plannen van de VS (NATO), Israel en Saoedi-Arabië om al-Qaïda te gebruiken om de Syrische regering omver te werpen heeft een a

Bedenkingen bij Internationale Noodhulp aan de Filipijnen

Financiële hulp

NATO en Al-Qaïda: een duivels partnerschap.

NATO-lid Turkije is een vrijhaven voor Al-Qaïda en het kan de NATO-landen niets schelen want ze hebben Al-Qaïda opgericht.

‘Gefabriceerde’ dissidentie

De betrachting van echte dissidentie is om het toekomstig 'voldongen feit’ te voorkomen dat vandaag door de ‘geschiedenis-actoren’ wordt georganiseerd.