911 waarom wisten we dit niet? Where did the towers go?

Geen reacties
Anoniem

Er zijn vele theorieën die er rondwaren over het 911 gebeuren. Dat de overheid ons een leugen verteld is 100 procent duidelijk.

Maar wat gebeurde er dan echt?

Met stip de beste video die ik over dit onderwerp heb gezien is die van Dr Judy Wood die het boek schreef: “Where Did The Towers Go”. Waar zijn de torens gebleven. Aan de hand van de beelden komt zij met feiten waardoor jij zelf al die andere mogelijke theorieën naar de prullenbak kan verwijzen.

Er gebeurden namelijk dingen verschillende huizenblokken verwijdert waar ook een verklaring voor gezocht dient te worden wil je een geloofwaardig verhaal neer kunnen zetten gestaafd door bewijzen. Dat verhaal wijst in de richting van Tesla en het ‘mogelijk’ inzetten van HAARP bij de totale vernietiging van de torens. Want, ..... waar zijn de torens gebleven. Een tweetal torens die tezamen 1 miljoen ton staal bevatten kunnen niet veranderen in een zielig hoopje verwrongen staal van een paar verdiepingen hoog maar zouden op zijn minst tot een macaber schouwspel moeten leiden van 15 verdiepingen?

Kan al dat staal in een tiental seconden veranderen in stof?

http://www.uitdaging.net/hope/page/911_2012_new_facts.html