ik zeg u geen vaarwel mijn vriend - wij zien elkander weer

1 antwoord [Laatste bericht]
Marc.Vg
Offline
Last seen: 1 jaar 18 weken geleden
Samengevoegd: 04/25/2010

Door Thierry Wlazlak op vrijdag 25 februari 2011

beste mensen, dierbare vrienden,

Er rest mij nog slechts maximaal ongeveer een maand om op het internet aanwezig te zijn en dan vlieg ik voor de zoveelste keer weer eens uit mijn huurhuis.

Gedurende de laatste jaren van mijn langdurig werkloze arme luizen-bestaan heb ik mijn tijd nagenoeg volledig besteed aan research op het internet.

De enige rijkdom die ik in die periode heb gehad was tijd die de meesten van jullie niet hebben om "alles" wat er in ons wereldje gebeurt uit te spitten tot op het bot, om te luisteren naar beide partijen in elk debat en daaruit eigen conclusies te trekken.

Speciaal voor jullie en voor iedereen die het interesseert heb ik die conclusies hier op mijn profiel proberen samen te vatten zodat jullie de gelegenheid kunnen hebben om dezelfde informatie op te nemen in enkele dagen tijd waar ik jaren voor nodig heb gehad.

Toen ik begon met mijn zoektocht dacht ik vanalles dat ik gaandeweg heb moeten herzien - kortom niets blijkt uiteindelijk te zijn zoals ik eerst dacht dat het was.

Voor de geïnteresseerden raad ik aan om te beginnen bij mijn oudste berichten en mijn profiel dus van achter naar voor te lezen - want de chronologie is belangrijk en om de laatste berichten te kunnen begrijpen en geloven is het wellicht nodig om de eerste te begrijpen.

Ik wens jullie nog veel moed toe in deze informatieoorlog en de absolute verzekering dat de waarheid ook jullie zal bevrijden indien je ze aandurft

mijn speciale dank gaat ook nog uit naar alex jones, william cooper, chris white en in eigen land marc vg van wacbelgium en peter verreecken van de belfortgroep

indien morgen een tiende van onze bevolking een tiende begrijpt en weet van wat op deze profielpagina te vinden is ( in alle bescheidenheid ) dan is overmorgen onze revolutie een feit en dan heb ik al het stempelgeld dat ik heb "gekregen" meer dan gecompenseerd.

http://www.facebook.com/notes/thierry-wlazlak/ik-zeg-u-geen-vaarwel-mijn-vriend-wij-zien-elkander-weer/194199080602233

Het Vierde Wereld Syndicaat - Uw platform van Verzet tegen armoede
http://vierdewereldsyndicaat.org/