Vleesolie en Femakampen

3 antwoorden [Laatste bericht]
daveabdellah
Offline
Last seen: 6 jaar 8 weken geleden
Samengevoegd: 11/02/2010

In Amerika is een experiment gedaan om van vlees afval olie te produceren, in Amerika loopt er nu ook een trein op brandstof welke is vermengd met olie afkomstig uit vlees afval.
http://www.nubijlage.nl/energy-explorers/2296501/trein-rijdt-vleesafval.html
Of dit ethisch gezien ook kan en mag is al een vraag op zich maar ik kijk even iets verder en stel mij de vraag waarom deze heren de behoefte voelde om vlees om te kunnen zetten in olie en waarom en van waar uit dit idee ontstaan is.

Als je vervolgens dan naar die Fema kampen kijkt en die plastic coffins en zo, dan zal het mij niet verbazen dat zij van lijken uit die kampen ook olie kunnen gaan maken en dat mogelijke tegenstanders van een regiem, zoals de NWO, om worden gezet in olie en brandstof.

Het zal me niets verbazen omdat die zelfde stichters van de NWO onder Hitler Duitsland in tweede wereld oorlog lichaamsdelen van de Joden gebruikte en ook wel de huid gebruikte om lampenkappen van te maken en vet gebruikte om er zeep van te maken en ook andere verschrikkelijke experimenten uitvoerde op hen zoals wel bekent.
http://www.trouw.nl/nieuws/wereld/article3037209.ece/Canada_onderzoekt__Holocaust-zeep_.html

Wat denken jullie over de vleestrein experiment gekoppeld aan de Fema kampen en zijn er misschien mensen die de mogelijkheid hebben om dit verder te onderzoeken, mijn mogelijkheden zijn beperkt vanuit Nederland en heb ook geen connecties die die mogelijkheid wel hebben?

solitaire
Offline
Last seen: 3 jaar 31 weken geleden
Samengevoegd: 05/27/2010
meer info vleestrein

Dag daveabdellah

Zou je de bronnen kunnen doorsturen van wat je zegt over die vleesolie? Ik heb daar niks verder over gevonden.

thinker
Offline
Last seen: 6 jaar 3 weken geleden
Samengevoegd: 07/18/2011
fema in vlissingen nederland

was over laats nog in vlissingen en daar staat al een soort van fema camp nu wordt gebruik als integratie kamp