Aanslagen Parijs: Staat-gesponsord terrorisme?

Het is niet eens nodig om veel de nieuwsmedia te volgen om te weten dat de  Parijse aanslagen fake zijn. Voor wij het laatste beetje schijn van vrijheid overlaten aan de enige terroristen die de echte bedreiging vormen – namelijk onze regeringen – die terroristen uit hun hoed toveren om ons schrik aan te jagen, is het daarom wellicht meer aangewezen om even de context en achtergrond een beetje proberen te duiden bij deze overgemediatiseerde gebeurtenissen van Parijs dan de verslaggeving zelf te analyseren.

Nato’s Gladio: de fundamenten van terrorisme

Periode 1960 – 1980

Europa kende in de jaren 60-80 van vorige eeuw een schijnbaar eindeloze reeks terreuraanslagen, thans gekend onder de naam Gladio met hier in België de aanslagen van de Bende van Nijvel, de CCC en andere. Dat deze golf van terreur gerund werd door een staatsgesponsord terreurprogramma in het kader van de NATO-‘strategy of tension’  als deel van NATO’s geheime operaties  is vrij goed gedokumenteerd.

In zijn studie:‘NATO’s Secret Armies’  haalt de Zwitserse historicus Daniele Ganser een officiëel Italiaans parlementair onderzoekaan dat bevestigt dat de Britse Geheime Dienst MI6 en de CIA een netwerk van paramilitaire legers oprichtten die gerecruteerd werden uit neo-Nazi’s, ex-militairen en politie, om over West Europa terreuraanslagen uit te voeren die de autoriteiten dan probeerden te doen uitschijnen als zouden die door ‘Communisten’ uitgevoerd zijn. Die periode van verwarring werd als voorwendsel gebruikt voor het geleidelijk installeren van de moderne politiestaat die we nu kennen.

Met meer dan 1000 doden is echter geen enkel NATO-lid of regering ooit verantwoordelijk gesteld voor Gladio en het netwerk is ook nooit ontmanteld. Een resolutie van het Europees Parlementvan 22 nov 1990 die Gladio veroordeelde en een onderzoek en de ontmanteling van deze paramilitaire strukturen vroeg, is nog altijd dode letter. Elk onderzoek wordt systematisch op de hoogste niveau’s van politie, justitie, leger, politiek en media gesaboteerd, te vergelijken met elk onderzoek naar de VIP-pedofilie netwerken.

Zo werd rechter Jean-Marc Connerrotte door Justitie van het onderzoek gehaald naar de moord op André Cools, toen hij de inbeschuldigingstelling voorbereidde van verschillende vooraanstaande politici, enkele residerende Italiaanse mafiosi en leden van een Gladio moordteam die opereerden vanuit Doornik, nadat hij enkele weken na de moord de zaak gekraakt had. bron

De powercentra zijn België met het politiek NATO-hoofdkwartier in Evere en het militair hoofdkwartier SHAPE, de Verenigde Staten, Turkijë en het Verenigd Koninkrijk.

SHAPE (Supreme Headquarters Alied Powers Europe) in Casteau dat Gladio controleert.

 Na 1990

Na de ‘val van de muur’ in 1989 werd de niet langer bruikbare ‘Koude Oorlog’-retoriek verlaten en werd een begin gemaakt met het implementeren van het ‘Gladio plan B’, waarin ‘religie’ gebruikt wordt als ‘verdeel en heers’ techniek met name de Islam waarbij de terreuraanslagen nu steevast in de schoenen van ‘extremistische Moslims’ geschoven worden met de 9/11- aanslagen in de Verenigde staten in 2001, de 7/7 metroaanslagen in Londen in 2005 als de meest spectaculaire en nu dus de aanslagen in Parijs.

Na 1990 wordt het actieterrein de Balkan in het hart van Europa, de Kaukasus en Azië waarbij door al-Qaïda getrainde veteranen van de anti-Sovjet campagne in Afghanistan, de zogenoemde ‘Afghaanse Arabieren’, gebruikt werden om door de NATO ingezet te worden voor operaties in al de verschillende doelgebieden. 

NATO in de Balkan

Er wordt een radicale Islam gepromoot met een cocktail aan illegale operaties, gaande van propaganda en indoctrinatie, de financiering voor de bouw en de exploitatie van madrassas, de controle van de media en publicaties, het financieren van terrorisme, heroine- en wapenhandel en het voorzien van de nodige witwas-circuits.....

De financiën en logistiek komen vooral via Saoedi-Arabië en Turkijë. Zo werkten familieleden van Bin Laden rechtstreeks met de VS-ambassade in Saoedi-Arabië en met Fetullah Gülen in Turkijë. De Bin Laden’s waren regelmatig aanwezig bij openingen van moskeeën die gefinancierd werden door de Saoedi’s en Imam Gülen onder het beheer van de NATO en de CIA. Ook in België vindt men door de overheid erkende en gesubsidieerde Gülen-scholen (Lucernacolleges) in Brussel, Gent, Antwerpen en Genk, gepromoot door het HIVA (Hoger Instituut voor de Arbeid) dat gelieerd is aan de KULeuven en dan is aan de KULeuven zelf in 2010 een Gülen-leerstoel opgericht waarvan Prof. Johan Leman opdrachthouder is.

Volgens dezelfde strategie werd door de bezetters in Irak na de invasie en de totale destruktie van het land ISIL/ISIS/DAESH opgezet met ondermeer ex-militairen van Sadam Houssein. (Wie of wat is ISIL en zijn kalifaat eigenlijk ?).  Onder Sadam Houssein was al-Qaïda onbestaande in Irak. De dokumentaire ‘James Steel: America’s mystery man’geeft een idee van het gebruik van para-militaire terreur- en doodseskaders om sectarisch geweld aan te stoken in Irak om het verzet tegen de Amerikaanse bezetting te breken.

Gladio plan B in actie in Europa

Het Europa-project, dat de door de EU-benoemde technocraten doordrukken, wordt steeds maar duidelijker, namelijk het vernietigen van de hele Europese sociale en economische konstruktie met de Griekse situatie als model van hoe technocraten (die vroegere centrale bankiers waren) een hele bevolking van haar rijkdom en bestaansmogelijkheden berooft en hen tot eeuwige slavernij veroordeelt ten gunste van een kleine internationale financiële elite.

de regering gebruikt staat-gesponsord 'false flag' terreur om de bevolking uitzonderingswetten op te leggen

Om de groeiende weerstand van de Europese bevolking tegen haar eigen vernietiging te controlen, te sturen en te breken is het noodzakelijk om snel en efficiënt nieuwe plannen te kunnen implementeren voor een totale politiestaat. En wat is er efficiënter dan met behulp van social engineers en militaire psy-op experten de publieke aandacht te focussen op de dreiging van terreur? 

massale migraties als 'strategy of tention'

Met de massale migrantenstromen, de economische ravage en de harde besparingen kan men over heel Europa sociale onlusten verwachten die de indruk moeten wekken van een Europa dat gewurgd wordt door een vlaag van terrorisme. Social engineers zullen zoals in het verleden, gebruik maken van staat-gesponsord terrorisme om de publieke opinie verder door hun doolhof te leiden.

Het wordt tijd dat de burgers wakker worden voor het te laat is.