Annie Machon en voormalig MI6 Baas over Wikileaks

 

Ex M16 Hoofd Dearlove op de rooster gelegd. De  Love Police filmde oud MI6 Hoofd Richard Dearlove  (ten tijde van 9/11 en de start van de oorlog in Irak), die recent sprak op de  Cambridge Union Society. Hij geeft een interesante kijk op wat de British Establishment denkt over  Wikileaks en  Julian Assange: met name dat transparantie in publieke diensten niet gewenst zijn en wikileaks daarom onverantwoord is. Hij wordt op de rooster gelegd door een charmante spreekster uit de zaal  op het einde van de video die hem vragen stelt over de downinig street memo, op grond waarvan de oorlog in Irak is begonnen. In deze memo staat dat Irak WMD heeft ondanks dat dit  tegengesproken werd door de experts en dat Sadam gevaarlijk is. Dearlove weigert commentaar op de vragen.

The spy who hated Wikileaks

Assange sloot een pact met de duivel voor velen omdat hij de Wikileaks  informatie eerst doorspeelde aan de main stream media. We weten allemaal dat de MSM gelinkt zijn aan de belangen van het Pentagon, de CIA, Wall street  .  The Guardian en de  New York Times, Le Monde en de  Spiegel zijn niet in staat een artikel te publiceren dat onaanvaardbaar is voor  Israel. Ze kunnen een flauw aftreksel van de "cables" maken om de illusie van objectiviteit te proberen redden voor niet kritische lezers. We zien in de praktijk ook veel desinformatie zogenaamd op basis van de gelekte documenten in de MSM.
Alle journalisten hebben families en kinderen die ze niet in gevaar willen brengen. Toch zijn niet alle journalisten aanhangers van het imperialisme.  Doordat Assange dit deed en zijn visie op 9/11, verloor hij het vertrouwen van de burgerjournalisten op het internet.

 

Vermeende  Wikileaks bron, Bradley Manning, bedreigt met de doostraf

Bradley_manning

 

Vermeende bron van Wikileaks  US  Bradley Manning  wordt nu beschuldigd van  "de vijand te helpen ", als een van de 22 aanklachten tegen hem.  Hij wordt bedreigd met de doodstraf.

Annie Machon schrijft  verder  "But the phrase from the list of charges against the hapless Manning that leaps out at me is "aiding the enemy".  If - and it's still a big legal if - Manning was indeed the source of all this crucial information, whom was he actually aiding?" De zin die me het meeste raakt in de lijst van beschuldigingen is dit "helpen van de vijand" .Als Manning - en dit is ook maar de vraag die wettelijk nog niet bewezen is - de bron was van deze cruciale informatie aan wikileaks,  wie was daarbij gebaat in feite?  De gewone burgers,  de bevolking van deze planeet. Het algemeen belang. Annie, die we kennen als een schrandere, intelligente vrouw, maakt een analyse waarbij ze stelt dat wanneer je  deze beschuldiging letterlijk neemt,  niet anders kan concluderen dan  dat de "de burger " dus de vijand is en dat daar een gevaar in schuilt.

"When did we, the people, the global citizenry, become the enemy?  It seems that our esteemed rulers are at last showing their true colours...."   ....  Wanneer werden wij, het volk, de burgers de vijand? Het lijkt erop dat onze gerespecteerde leiders eindelijke hun  ware gelaat tonen...

"De Informatie die op  Wikileaks is vrijgekomen de  laatste jaren is van algemeen belang op  internationaal nivo. Het raakte organisaties als  Trafigura, de BNP, Scientology, Climategate, Guantanamo, the Australian internet blacklist, Sarah Palin, en veel meer." Dit   komt van  Annie Machon ex M15 agente op haar website.

Er is ook  geen twijfel over de beschuldigingen van   Assange:  hij heeft nooit iemand verkracht in Zweden. De  vermeende "slachtoffers " Sofia Wilén  en  Anna Ardin uit Zweden  hebben  gestoefd in een twitter  en Sms dat ze een leuke  verovering  hadden  gehad met Julian...“the world’s coolest smartest people, it’s amazing!”  en dat is allemaal gepubliceerd. Er is in hun communicatie na de feiten geen enkele sprake van 'rape'. 

Verder is het ook verwonderlijk dat de Zweedse autoriteiten die een vervolging  voor verkrachting wensen voor feiten gelpeegd in Zweden spreken van uitwisseling met de VS. We zien dokter Strangelove in de video ontkennen dat dit een  samenzwering tegen Assange zou zijn.....en een ieder die dat wil geloven een conspirationist.

Ondertussen breekt het angst zweet uit bij Hillary Clinton en geeft ze toe dat ze de informatie oorlog aan het verliezen is...lezen we op ..... Al Jazeera...

Meer informatie en dank voor deze opmerkzaamheid aan ;

http://www.anniemachon.com/annie_machon/2011/03/alleged-wikileaks-source-bradley-manning-faces-the-death-penalty.html

en Paul Bennett

http://counterpunch.com/shamir01052011.html

 

Welke kontakten hebben de twee vrouwen?

http://www.rawstory.com/rs/2010/12/06/assange-rape-accuser-cia-ties/