De Vlaamse MSM en politici geven ‘niet thuis’ over VIP-pedofilienetwerken

Het uit de gratie vallen van Jimmy Savile na zijn dood, heeft bij velen langzaam de ogen beginnen te openen voor de mogelijkheid dat binnen de machtskringen in onze huidige maatschappij perversie wel degelijk reëel en dominant aanwezig is.

Na zijn dood in 2011 bleek de eens zo gevierde populaire BBC presentator niet alleen een sekskrimineel te zijn maar ook een pedofiel, een necrofiel en een toeleverancier van jonge vrouwen en kinderen voor mensen in machtsposities. Vaak zijn het de meest kwetsbare kinderen die systematisch geprostitueerd worden aan de machtigste figuren binnen de inlichtingsdiensten, de politiek, justitie, politie, sociale diensten enz.

Decennia eerder werden beweringen dat de notoire pedofiel en kinderfolteraar en moordenaar Marc Dutroux banden had met en bescherming genoot van hooggeplaatsten nog door de pers, justitie en politie weggewuifd. In het geval van Jimmy Savile is zo’n beeld niet te handhaven daar het een bekend feit is dat hij nauw bevriend was met – en hoogst waarschijnlijk ook beschermd werd door – het Koningshuis en veel invloedrijke figuren waarvan velen nu zelf beweerde pedofielen zijn.

Jimmy Savile en Prince Charles

Het toenmalige kabinet Dehaene is er toen nog in geslaagd om in opdracht van/in collusie met het establishment de publieke opinie een rad voor de ogen te draaien en de opeenvolgende regeringen zijn dat blijven doen tot op de dag van vandaag. Dutroux word afgeschilderd als een ziekelijk individu dat alleen maar de hulp had van zijn eveneens ziekelijke vrouw. Dat beeld moest een zondebok creëren en alle aandacht afleiden van zijn medeplichtigen. (een enquete van Le Soir van 26 mei 2015 geeft aan dat amper 20% van de Belgen denkt dat de juridische waarheid in het Dutroux-dossier overeenkomt met de werkelijkheid)

We beginnen ook te zien dat sadistische rituelen niet stoppen bij de wreedheid van het sexueel misbruiken van kinderen. Niet alleen verkrachting maar ook foltering en moord vormen onderdeel van die praktijken ondermeer om slachtoffers te traumatiseren, te controleren en het zwijgen op te leggen.

Op het internet is een overvloed aan informatie die in de richting van pedo-sadistische netwerken wijst. In de laatste maanden zijn er op Youtube alleen al letterlijk duizenden video’s toegevoegd. Hier enkele links van de massa beschikbare voorbeelden:

-       Sadistisch sexueel kindermisbruik, foltering en moord (Duitse documentaire met nederlandse ondertiteling): ‘Satanic elite and ritual abuse’  (De grote internetservers doen hun best om ‘hinderlijk’ materiaal te doen verdwijnen). Een van de slachtoffers, Noemi, herinnert zich verschillende ontmoetingen van haar abusieve vader met Marc Dutroux. Beiden blijken duidelijk onderdeel te zijn van een netwerk.

-       Institutional child abuse: een compilatie van veel gelijkaardige getuigenissen

-       Een onderzoek van Olenka Frenkiel naar de ‘Belgium’s X-files’

getuige Regina Louf

In februari 2015 zijn de onafhankelijke media beginnen verslag uit te brengen van twee jonge kinderen van de Londense Hampstead buurt die ernstige aantijgingen brengen over hun vader die de leider zou zijn van een groep waarvan de leden zich overgeven aan het ritueel sexueel misbruik en moord van kinderen/babies.

de Hampstead kinderen

Opmerkelijk gedetailleerde aanwijzingen van een geval van ritueel sexueel misbruik komt door hun getuigenis open en bloot te liggen. De kinderen zijn nog te jong om psychologisch in staat te zijn om over dergelijke zaken te liegen maar oud genoeg om namen, details, chronologiën.....te herinneren.

Voor meer info zie bijvoorbeeld :  http://www.hampsteadcoverup.com/#!blog/c1krz en  https://www.youtube.com/channel/UCJM1-AlfV-ezmCRWhKKKP2A/videos

Opvallend is de afwezigheid van enige verslaggeving in de Vlaamse mainstreammedia en de oorverdovende stilte van de politici spreekt boekdelen.  .

Verwante artikels:

William Hague en Kenneth Clarke stappen onverwacht op.

De dood van Leon Brittan