Google-datacenter in Henegouwen wordt mega.

De vestiging van Google in Ghlin-Baudour, nabij Bergen wordt één van de grootste datacentra van Europa. Het internetconcern kondigde tijdens een bezoek van premier Elio Di Rupo op woensdag 10 april ll. de uitbreiding aan van het huidig datacenter.

Waar staat ‘Google’ eigenlijk voor?

Van Google’s site: http://investor.google.com/corporate/message.html
We geloven in het belang van het bouwen aan het vertrouwen van de aandeelhouders. Wij houden ons aan de hoogste ethische normen, belichaamd door de Google-gedragscode die richtlijnen voorziet voor ethisch gedrag van onze directors, officers en werknemers.

De Google-realiteit:
Google wordt reeds lang bekritizeerd voor het verkopen van ‘keyword intercepts’ van Gmail accounts aan adverteerders. Maar Google gaat veel verder door oa het scannen van e-mails voor zowel veiligheids- als bedrijfsgerelateerde  informatie en het is helemaal niet geweten wie die klanten van Google zijn. Bronnen geven aan dat Google e-mails en zoektermen verkoopt aan landen zoals China, Vietnam, Noord Korea en andere. Google ontvangt ook geld voor het manipuleren / onderdrukken van zoekopdrachten van berichtgeving die bijvoorbeeld vervelend is voor hun klanten, of om haatgroepen te promoten of smeercampagnes te orkestreren enz.

Onderschepte e-mails (http://wikileaks.org/gifiles.html ) maken duidelijk dat Google ook openlijk betrokken is bij het helpen van terroristische organisaties over heel de wereld. Onder STRATFOR-e-mails (Strategic Forecasting Inc.) die Wikileaks ontving zijn er die aantonen dat Google een kontraktuele inlichtingendienst is die doet wat zelfs de inlichtingsdiensten zelf niet kunnen doen en daarbij steun en dekking van de overheid krijgt. Google speelt daarbij een centrale rol in het opzetten en voeden van opstanden en de overheden kunnen dan doen alsof ze van niets weten.

Uit een e-mail van STRATFOR (De e-mail betreft een message van Jared Cohen, vroeger politiek adviseur en nu Google-topman, als onderdeel van operaties in de grensstreek tussen Iran en Azerbeidjan om rebellie te organiseren tegen de regering van Iran.):
“GOOGLE is getting White House and State Department support & air cover. In reality, they are doing things the CIA cannot do. But, I agree with you. He’s going to get himself kidnapped or killed. Might be the best thing to happen to expose Google’s covert role in foaming up-risings, to be blunt. The US Gov. can then disavow knowledge and GOOGLE is left holding the (expletive deleted) bag.

Met de denktank onder de benaming ‘Google Ideas Groups’  is Google direct betrokken in het plannen van terroristische aanslagen en dat met de steun en dekking van de overheid. E-mails onthullen ontmoetingen tussen Google-executives met rebellengroepen in Azerbeidjan die opereren tegen Iran. Bronnen vermelden ook dat Google hulp verstrekt bij het plannen van militaire operaties in Syrië en rechtstreeks betrokken is, in samenwerking met Arabische staten, Turkijë en Azerbeidjan in het destabiliseren van Iran.

STRATFOR e-mail:
“Re: GOOGLE & Iran ** internal use only – pls do not forward **
Released on 2012-03-14 22:00 GMT
Email-ID 1121800
Date 2011-02-27 15:31:56
From burtonatstratfor [dot] com
To scott [dot] stewartatstratfor [dot] com, secureatstratfor [dot] com
GOOGLE is getting White House and State Department support & air cover. In reality, they are doing things the CIA cannot do. But, I agree with you. He’s going to get himself kidnapped or killed.
Might be the best thing to happen to expose Google’s covert role in foaming up-risings, to be blunt. The US Gov. can then disavow knowledge and GOOGLE is left holding the (expletive-deleted) bag.
Scott Stewart wrote:
Cohen might end up having an accident if he is not careful. This is not child’s play.
> —–Original Message—–
> From: Fred Burton [mailto:burtonatstratfor [dot] com]
> Sent: Sunday, February 27, 2011 9:28 AM
> To: Secure List
> Subject: GOOGLE & Iran ** internal use only – pls do not forward **
> *** PLS DO NOT FORWARD — SOLE SOURCE
> ** Extracted from an internal email to a senior Google Executive. The msg is from Jared Cohen (the former policy appointee @ State) and discusses Cohen’s plans on meeting w/Iranians (note: anti-government insurgents).
I wanted to follow-up and get a sense of your latest thinking on the proposed March trip to UAE, Azerbaijan, and Turkey. The purpose of this trip is to exclusively engage the Iranian community to better understand the challenges faced by Iranians as part of one of our Google Ideas groups on repressive societies.
Here is what we are thinking:
Drive to Azerbaijan/Iranian border and engage the Iranian communities closer to the border (this is important because we need the Azeri Iranian perspective)”

De afwezigheid van media-rapportering over Google’s spionnage en terrorismeoperaties en het uitblijven van vervolgingen tonen duidelijk aan dat de grens tussen ‘private security’ , terrorisme en piraterij totaal onbestaande is.

MK-Google-Ultra
Niet alleen het gebruik van Gmail accounts maar ook de Google zoekmachine met inbegrip van afgeleide machines zoals AOL search en andere, kunnen gebruikers echt in gevaar brengen.
Alle informatie die door Google passeert, met inbegrip van Google Voice, Google Groups, Gmail, Google Search, Google Talk en ieder ander platvorm, wordt niet alleen voor informatie bijgehouden maar ook onderworpen aan gesofisticeerde algoritmen.
Opgestelde profielen zijn ontworpen om gedrag te voorspellen, om mogelijke dreigingen te interpreteren en doelgericht informatie te sturen die inspeelt op angsten en kwetsbaarheden om indivuele personen in hun economische, politieke en sociale aktiviteiten te controleren.