The Making Off een extremist .... Geert Wilders

Wij hebben allemaal van Geert Wilders gehoord, soms misschien wel meerdere malen op een dag, en het eerste beeld wat hij bij mij oproept is dat van een man die zegt tegen de radicale islam te strijden en tegelijkertijd meent dat er geen gematigde islam bestaat.

Daarmee bombardeert Geert Wilders dus elke moslim tot een radicale moslim en een potentieel gevaar.

Wie is Geert Wilders? Is hij niet zelf geworden waar hij tegen strijd: een radicaal? Was Geert Wilders altijd zo radicaal en wie en wat steunt hij en door wie wordt hij zelf eigenlijk gesteund?

Hoe verloopt de politieke loopbaan van Wilders?

Laten we iets terug gaan in de tijd en even kijken naar de politieke loopbaan van Geert Wilders. Voordat hij aantrad als kamerlid bij de VVD in 1998 was hij een hard werkende man als fractie medewerker voor die partij en in 1997 ook actief als gemeente raadslid te Utrecht.

Geert Wilders was een gewone liberaal, zoals alle VVD'ers, liep prima mee in het gareel van de partij opvattingen met de daar heersende normen en waarden en algemene liberale standpunten. Hij was wel kritischer naar de islam toe dan de meest partij genoten van hem.

Ook na de aanslag op 9-11 in 2001, waarvan de schuldigen al direct bekend waren, aldus de Amerikaanse inlichtingen diensten, bleef Geert Wilders liberaal in zijn opvattingen en 'islam kritisch' op het niveau van debat en dialoog.

Citaat 24 september 2001 Geert Wilders bij Barend en van Dorp:

"Ik heb (de VVD heeft) niets tegen de Islam, het gaat niet om een religie, in tegenstelling tot Pim Fortuyn die oproept tot een kruistocht, een koude oorlog tegen de Islam, wat een verwerpelijke opmerking is, omdat hij daarmee alle moslims op één hoop gooit, heb ik vanaf het begin gezegd; De Islam daar is niets mis mee, het is een te respecteren godsdienst. Ook de meeste moslims in de wereld, maar ook in Nederland zijn goede burgers waar niets mis mee is, het gaat om dat kleine stukje moslimextremisten."

Dat 9-11 een belangrijke datum is geworden in de wereldgeschiedenis moge duidelijk wezen. Er blijven steeds meer vraagtekens reizen in de wereld van hoe het nu werkelijk allemaal is gegaan. Wereldwijd wordt er steeds harder geroepen om de waarheid omtrent 9-11 , maar die roep klinkt helaas tot nu toe nog niet binnen de PVV van Geert Wilders die baat heeft bij het gecreëerde beeld van de radicale ideologie de islam.

De aanslag heeft Geert Wilders dus niet echt doen radicaliseren wat dan misschien wel?

Na de Tweede Kamerverkiezingen, van 15 mei 2002 raakte Geert Wilders zijn zetel kwijt door de winst van de LPF.
Daar waar de LPF door te ageren tegen de islam en immigratie een succes is geworden behaalde Geert Wilders en zijn partij, de VVD, een flinke nederlaag.

Waarom werd hij steeds radikaler?

Het kabinet Balkenende 1 werd gevormd door de CDA, LPF en de geslonken VVD zonder Geert Wilders in de kamer. Tijdens het kabinet Balkenende 1 is Geert Wilders radicaler geworden in zijn standpunten en kwam hij ook naar buiten met een aantal uitspraken om naar zijn zegge de interne discussie aan te wakkeren binnen de VVD omtrent de islam en de integratie.

Ging het hem daar werkelijk om of was het zijn doel om zich zelf in de picture te zetten over de rug van een bevolkingsgroep en wilde hij er voor een komende verkiezingen zeker van zijn een stevige zetel terug te bemachtigen in de Tweede Kamer?

Opnieuw een kamerzetel

Op 16 oktober 2002 viel het eerste kabinet Balkenende al en had Geert Wilders zich al flink in de picture gespeeld met zijn hardere kritiek op de Islam.

Op 22 januari 2003 kwam het kabinet Balkenende 2 bestaande uit de partijen CDA, VVD en D66 en zat Geert Wilders weer in de zetel.

In het tijdsbestek 2002-2004 is Geert Wilders geradicaliseerd in zijn uitspraken over moslims, islam en integratie waardoor een breuk met de VVD onvermijdelijk was geworden.

Op 3 september 2004 stapte Geert Wilders uit de VVD en blijft zitten in de zetel in dienst van zijn eigen opgerichte "Groep Wilders".

Na 2004 gaan de remmen goed los bij Geert Wilders en worden zijn uitspraken steeds radicaler in een hoog tempo.

In zowel Nederland als daar buiten verspreid hij zijn radicale ideologie en visie op de islam en op moslims.

http://www.watwilwilders.nl/index.html

Bezoeken aan de Israëlische ambassade.

Na de oprichting van de PVV en zijn zetel winsten en vele bezoeken aan de Israëlische ambassade, ontpopt Geert Wilders zich steeds meer als een politicus die de gevoerde politiek van Israël onderstreept en van mening is dat er geen ruimte is voor een Palestijnse staat en als die er moet komen dan maar in het koninkrijk Jordanië. Geert Wilders is een voorstander dat Israël de Jordaan Oever vol bouwt met Israëlische kolonies.

http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Binnenland/article/detail/523536/2010/10/23/Wilders-wil-dat-Israel-Jordaanoever-volbouwt.dhtml

Dat is dus een indirecte verkapte oproep tot het uitdrijven van de Palestijnen uit Israël en het steunen van het Israëlische geweld.

Zit Geert Wilders vast?

Roept hij deze zaken omdat hij gefinancierd wordt door een zionistische groepering of omdat Geert Wilders nu ergens in vast zit en dat hij alleen maar extremere dingen moet gaan zeggen om op te vallen omdat enkele partijen wat van zijn standpunten hebben overgenomen?

http://www.elsevier.nl/web/Nieuws/Laatste-24-uur/122782/AIVD-schaduwde-Wilders-bij-bezoeken-ambassade.htm

Dat de wapen industrie veel geld weet te verdienen aan Israël is een duidelijke zaak, een slepend conflict waar men geen oplossing in wil en kan brengen is de droom van elke wapen fabrikant, handelaar en exporteur .

Wie of wat steunen Geert Wilders ?

In Nederland op Schiphol is een logistieke hal waar Nederland geen zeggenschap over  heeft . Wat er daar wordt door gevoerd richting Israël aan wapentuig, is niet bekend. De verantwoording ligt  in handen van Amerika en Israël.

Wapentransporten via Schiphol ongemoeid

Na de Bijlmerramp op 4 oktober 1992 zijn er kamer vragen gesteld omtrent de rol van EL AL en Schiphol en de wapenhandel richting Israël is altijd een schimmig onderwerp gebleven. Er zijn geen maatregelen getroffen tegen deze oncontroleerbare handel op Nederlands grondgebied met vage vrachtbrieven.

http://www.trouw.nl/krantenarchief/2006/08/04/2243667/Wapentransport_Israel_via_Schiphol_ongemoeid.html

http://members.chello.nl/wiers/bijlmer/nieuws13.htm

Met dank aan :

Dave Abdellah

Reacties

Marc.Vg
Offline
Last seen: 1 jaar 17 weken geleden
Samengevoegd: 04/25/2010
jojojoker
Offline
Last seen: 6 jaar 44 weken geleden
Samengevoegd: 08/29/2010
Valentine
Offline
Last seen: 5 jaar 26 weken geleden
Samengevoegd: 05/03/2010

Jewish Voice for Peace!

http://www.youngjewishproud.org/

Een reactie van een lezer:

Van de volgende orthodoxe pro-israel activisiten is het bekend dat ze Wilders met veel geld fourneren. Pipes had het in een interview over "miljoenen" :

David Horowitz van het gelijknamige Freedom Center.
Robert Spencer, van Jihad Watch
Daniel Pipes van het Middle East Forum,

Als Wilders zo onzorgvuldig is met het kiezen van zijn 2de kamer kandidaten, hoe "netjes" is hij dan wel niet met de keuze van zijn geldschieters?

Valentine
Offline
Last seen: 5 jaar 26 weken geleden
Samengevoegd: 05/03/2010

Extreem Rechts is in de geschiedenis altijd gesteund geweest door het groot kapitaal.
Dat komt ze goed uit. Verdeel en heers. En 't volk trapt daar in en stemt erop!

Dat dat in onderbroeken bommen- Nederland gebeurd zou ons niet mogen verbazen. De illusie van een vrije democratie ten spijt. Pim Fortijn is er immers vermoord...

Men vreest voor het leven van Bart De Wever om dezelfde reden? Voor veel mensen ZEER DOORZICHTIG WIE DAT ZOU WILLEN !!! U bent gewaarschuwd!
De bevolking heeft het door! We weten dat u hier mee leest.

In België wordt op dezelfde manier de haven van Antwerpen gebruikt om militaire transporten richting het oosten mogelijk te maken en voor transporten naar andere EU landen. In Antwerpen hebben de Amerikanen een permanente basis om een constante doorstroom van militaire middelen veilig te stellen.

In juni 2002 werden bijvoorbeeld via de Antwerpse haven 22 Amerikaanse Apache-gevechtshelikopters geleverd aan Nederland. Nederland was ook samen met Groot-Brittannië een van de eerste Europese landen welke bereid waren om samen met de VS ten strijde te trekken tegen Irak, de twee grootste petroleumbedrijven zijn in Brits/Nederlandse handen.

http://www.motherearth.org/nowar/nl/antwerp_nl.php

Treinstop acties in Antwerpen; toevoer militaire VS basissen:

http://www.vredesactie.be/print.php?page=0,0,0,0,0,28,19,2

daveabdellah
Offline
Last seen: 6 jaar 14 weken geleden
Samengevoegd: 11/02/2010

Valentine wrote:
Extreem Rechts is in de geschiedenis altijd gesteund geweest door het groot kapitaal.

Inderdaad, Hitler financieerde zijn moord machine ook niet met zijn eigen geld.

En daarna konden de Nazi's die zij konden gebruiken om het Amerikaanse leger apparaat op grotere hoogte te brengen via "operatie paperclip" ontsnappen naar Amerika en hebben vele van hen behoorlijk hoge posities weten te bereiken binnen de Amerikaanse Instituten.

VS waren toevluchtsoord voor nazi's na WO II
WASHINGTON - Een groot aantal nazi's heeft na de Tweede Wereldoorlog een veilige haven gevonden in de Verenigde Staten. Amerikaanse inlichtingendiensten zoals de CIA waren hiervoor verantwoordelijk.
Gehele artikel te lezen op bron: http://www.nu.nl/buitenland/2378510/vs-waren-toevluchtsoord-nazis-wo-ii.html

Maar de katholieke kerk had ook een ontsnappings route voor Nazi's richting Zuid Amerika, daar is veel minder bekend over en wordt nog flink hard aan gewerkt om dat in de doofpot te houden. "Operatie Rat-line" via Rome (Vaticaan) en Spanje. http://en.wikipedia.org/wiki/Ratlines_%28World_War_II%29

Onze Geert heeft knettergekke vrienden
In zijn streven te bewijzen dat de islam een godsdienst is die de wereld wil veroveren (brrrr…!) trad afgelopen woensdag de arabist Hans Jansen op voor de Amsterdamse rechtbank. Hans, een fervent katholiek, is het helemaal met Geert eens.
Gehele artikel te lezen op bron: http://www.depers.nl/wetenschap/515287/Onze-Geert-heeft-knettergekke-vrienden.html

In het fascistische Spanje en Argentinië onderhielden de katholieke machthebbers van het Vaticaan ook nauwe banden met de fascistisch staats machthebbers van Spanje en Argentinië.