Na Parijs, een lawine aan fake aanslagen?

Na de fake aanslagen in Frankrijk met overspil naar België (grenzen worden uitgewist), begin januari Charlie Hebdo, de Thalystrein Amsterdam-Parijs in augustus, de aanslagen in Parijs in november, mogen we ons aan een lawine van fake aanslagen verwachten. Deze laatste aanslagen moesten de publieke opinie overtuigen van een grotere inmenging in Syrië met als uiteindelijke doel een escalatie die moet leiden naar WO III tussen Rusland en de NAVO/VS.

Een vraag die ondermeer gesteld zou moeten worden is waarom ISIL hier aanslagen zou plegen terwijl die terroristen juist door landen als Frankrijk, België, Verenigd Koninkrijk. enz... openlijk gesteund worden? cfr. Laurent Fabius ‘al-Nusra doet een goede job in Syrië’, François Hollande we hebben zware wapens geleverd aan de Syrische rebellen’,

migrantenstroom

Wat in Frankrijk en België gebeurt kan ook niet gezien worden als een isoleerd iets. Xenofoob en in het bijzonder Islamofoob sentiment groeit doorheen heel Europa en wint politiek terrein. Deze trent wordt duidelijk nog aangewakkerd door de migrantencrisis en de manier waarop die in Europa aangepakt wordt die niet een zaak is van kortzichtigheid maar een afspiegeling is van de politiek van chaos en misleiding.

In 2012 pleitte UNO-vertegenwoordiger voor internationale migratie, Peter Sutherland nog ervoor dat de EU haar best zou doen om de homogeniteit van haar lidstaten te ondermijnen – door de nationale identiteit af te breken wordt het gemakkelijker om de politieke grenzen en onafhankelijkheid te doen verdwijnen. En dat is ook precies wat de technocraten van de EU in Brussel wensen.

Peter Sutherland

De komende lawine aan fake aanslagen zal de echte uitvoerders ervan, tevens helpen om hun sporen te camoufleren in hun vlucht voorwaarts in een steeds maar toenemende chaos. Wanneer de recente misleidende aanslagen blootgelegd worden voor wat ze zijn moet de publieke aandacht afgeleid worden en de angst aangewakkerd door nieuwe episodes van georkestreerde misleidende wanorde. Dergelijke afleidingen zullen nodig zijn, deels omdat de officiële verhalen over wat in Frankrijk gebeurde praktisch onmiddellijk door onafhankelijke on-line onderzoeksjournalistiek geargumenteerd naar de prullenmand verwezen worden.Zo doet ondermeer de on-line onderzoeksjournalist voor de website Panamza, Hicham Hamza, uitstekend onderzoek naar oa. de Charlie Hebdo-aanslagen, de Thalystrein ‘voorkomen aanslag’, de Parijse 13 november-aanslagen (en wordt nu door de Franse regering bedreigd).

 ‘blonde’ en ‘blanke’ terroristen?

Sinds 9/11 hebben we een hele reeks fake en ‘fals flag’ aanslagen gehad, uitgevoerd door de geheime diensten, gelinkt aan de CIA en Mossad die allemaal valselijk toegeschreven werden aan ‘radicale’ Moslims. Deze golf van propaganda van het demoniseren van Moslims, heeft een sfeer van extreme Islamofobie gecreëerd. Met dat doel gaat de Britse regering, met de geheime dienst MI5 bijvoorbeeld zover om een heel ‘Fuselier Lee Rigby’theater op te zetten met crisisakteurs dat alsdusdanig ontrafeld werd door de nu door de Britse overheid gecensureerde en vervolgde on-line onderzoeksjournalist Christoph Spivey. De gedachte dat er een ‘radicale’ Moslim-dreiging bestaat is een complete fabel.

 Nick Kollerstrom (links) en Chris Spivey (rechts) voor Chelmsford Magistrates’ Court  aug 2015 

ISIL, een NAVO proxie-leger, heeft ondertussen een troep van duizenden potentiële patsies gecreëerd om door de Westerse politie- en veiligheidsdiensten gemanipuleerd en gebruikt te worden. (De dokumentaire The Newburgh Sting geeft een goed idée van hoe daarvoor informanten in gemeenschappen infiltreren, er mensen recruteren uit achtergestelde buurten (Molenbeek?, Vilvoorde?), hen pakken geld beloven, hen doelwitten aanwijzen, voor hen bommen maken, hen een stinger in hun handen duwen en alles van begin tot einde opzetten). De veiligheidsdiensten functioneren buiten de wet – het objectief is controle over de bevolking en politieke oppositie – niet het voorkomen van terrorisme. ISIL zit in de boardrooms van de leidende denktanks en organisaties om het angstniveau in de publieke opinie via de media dag in dag uit op te drijven.

Geef dat Europa bij monde van Premier Charles Michel en EU-parmentslid Guy Verhofstadt zijn eigen bewakingsapparaat, zijn eigen leger, zijn uitzonderingstoestand en met een publiek dat finacieel met zware problemen worstelt en op zoek is om iemand de schuld te kunnen geven en daarmee uiterst vatbaar is voor gemanipuleerd geweld.

Het actieplan van Minister van Binnenlandse Zaken Jan Jambon om Molenbeek en niet alleen Molenbeek ‘op te kuisen’onder de dekmantel van de noodzaak aan maatregelen om ‘terroristische aanslagen te voorkomen’ roept het beeld op van de Gestapo. 

Jan Jambon en Koen Geens: een tandem voor chaos

Te midden deze gewild gecreëerde chaos en terwijl de publieke aandacht gefocust wordt op terrorisme is Minister van Justitie Koen Geens met zijn ‘Potpourri 2’ in alle stilte (geen media) bezig met een hele reeks ingrijpend repressieve wijzigingen die Justitie verder uithollen met als orgelpunt het afschaffen van de Assisenrechtspraak waarmee het laatste restje grondwettelijke democratische procesvoering weggeveegd wordt.

De aanslagen in Parijs zijn pas het begin. De Westerse regeringen zullen doorgaan met deze fake aanslagen om publieke angst op te stoken voor een niet bestaande Islam-terreurdreiging. Zij zullen het zover laten gaan als wij hen toelaten te gaan.