Niemand stierf in Sandy Hook

Kort na de gebeurtenissen op 14/12/2012 in de Sandy Hook lagere school in Newton, Connecticut VS, verscheen hier een eerste artikel Connecticut shootingmet een update op 28/01/2014.

Nu is er een boek uit:  Nobody Died At Sandy Hook’‘met de ontstellende bevindingen van een tiental experten die de gebeurtenis de laatste 3 jaar onderzocht hebben en wiens research met overweldigende dokumentatie en uitgebreide bewijzen concludeert dat inderdaad niemand stierf in Sandy Hook.

10 Sandy Hook kinderen goed en wel levend gevonden

Sandy Hook was een Federal Emergency Management Agency (FEMA) driloefening bedoeld om de politieke agenda van ‘wapencontrole’ te promoten. De ontdekking van het 21 paginas FEMA handboek voor de oefening, met een repetitie op 13 december 2012 en de LIVE oefening de 14-de, is één van de revelaties van het boek.

Wat in ruime verslaggeving als een school-bloedbad voorgesteld werd waarbij 20 kinderen en 6 volwassenen vermoord werden door een jonge man, ‘Adam Lanza’ genaamd, was een FEMA oefening om wapencontrole te promoten, waar niemand stierf, zoals zelfs ambtenaren van het Ministerie van Onderwijs hebben erkend tegenover een veiligheidsexpert van Los Angeles.

    

Eric Holder Justitie                               Dan Malloy, goeverneur Connecticut

Tot diegenen die bijdrages leverden aan het boek behoren 6 huidige of vroegere professoren en 6 andere experten waaronder een Australiër die een enorm stel foto’s ontving die het bedrog dokumenteren. Zij laten geen ruimte voor twijfel dat dit een zorgvuldig opgezette bedriegerij was om een politieke agenda te promoten volgens een vooraf opgezet plan waarbij Justitieminister Eric Holder een ontmoeting had met de goeverneur van Connecticut Dan Malloy om het regeringsplan voor wapencontrole te bespreken. En een maand later, op 16 januari 2013, tekende Barack Obama 23 Executive Orders om het dragen van wapens te beperken.

Een van de hoofdstukken van het boek presenteert een reeks van 50 foto’s van het opknappen van de school die sinds 2008 gesloten was – ondermeer met de verhuiswagens, met naamplaatjes voor klaslokalen met de tag van de verhuisfirma er nog op, en een tafereel in de vroege ochtend van een voorbereidingsscene.

Tot grote verbazing is het SWAT (Special Weapons And Tactics) team reeds aanwezig en juist boven het voertuig zijn de ramen van het klaslokaal nr10 nog onbeschadigd, de vlag is gehezen, de tape ter afscherming van de misdaadscene is reeds aangebracht en patholoog Dr. Warne Carver staat met gekruiste armen de komst van zijn mobiele mortuarium-tent af te wachten.

In andere foto’s in het boek kan men gaten zien boren in één van de klasramen om kogelgaten te simuleren.

Een van de revelaties is echter het 21 paginas FEMA handboek voor de oefening, met een repetitie op 13 december 2012 en de LIVE oefening de 14-de. (Het FEMA handboek is appendix A van het boek.) Het verklaart het waarom van de signalisatie ‘Everyone must check in!’, de voorraad waterflessen, de pizzadozen, naam-tags die door de meesten wordt gedragen en ouders die hun kinderen naar de enscenering brengen.

'EVERYONE MUST CHECK IN' signalisatie

Anomaliën waar velen zich het hoofd over braken - zoals geen rush van Medische Hulpteams in de gebouwen, geen rij ambulances om de lichamen naar hospitalen te brengen, geen Medische evacuatiehelikopters, geen evacuatie van 469 leerlingen, zeildoeken zonder lichamen voor triage – zijn nu te verklaren.

   

Noah Pozner stierf op 14/12/2012 in Sandy Hook (links) en op 16/12/2014 opnieuw

in een bloedbad in een Army Public School in Peshawar, Pakistan (rechts)

Het schoolgebouw (een misdaadscene ?) werd ondertussen volledig afgebroken en de arbeiders voor de afbraakwerken werden verplicht een ‘zwijgplicht’-verbintenis te ondertekenen. Newtown kreeg 50 miljoen $ voor de bouw van een nieuwe basisschool (doorsneekostprijs bedraagt 7 miljoen) en de families hebben ondermeer 27 miljoen $ ontvangen aan donaties van een sympathiserend publiek.

 ‘Iconische’ evacuatiefoto: herschikt en geposeerd voor het beste shot

Het boek werd aangeboden door Amazon maar werd na een maand door Amazon gebannen zonder opgave van reden – online boekverbranding. Het is nu gratis te downloaden  hier.    

Hoe lang zal het publiek dit verraad van hun verkozenen en de media nog langer tolereren?

nterval:36.0pt'>

Nobody Died At Sandy Hook’