Is Obama bang voor de waarheid van Achmadinejad?

Obama hangt officiele complottheorie aan en  Achmadinejad de alternatieve...

De Iraanse president Mahmoud Ahmadinejad heeft, voor ophef gezorgd bij de Verenigde Naties. Tijdens een toespraak voor de Algemene Vergadering in New York stelde  hij dat de Verenigde Staten achter de terreuraanslagen van 11 september 2001 zouden zitten. Daarop verlieten veel westerse diplomaten de zaal. De overigen  bleven zitten en gaven een luid applaus op het einde. In een democratie die Free speech hoog in het vaandel heeft een verwonderlijke reactie. <script type="text/javascript" language="javascript">var id2 = '0.620376721606288';</script>

De kuddegeest overheerst

Toen ik gisteren aan tafel nog eens over dit onderwerp sprak liep die ook ineens leeg... Het waren geen diplomaten maar gewoon jonge mensen uit Belgie. Ik ben geen fan van Achmadinejad maar kan hem alleen maar gelijk geven in deze zaak. Mensen zijn bang uitgestoten te worden als ze zelf nadenken en stoten daarmee zichzelf uit.


Meerderheid   wereldleiders akkoord met Achmadinejad

Ahmadinejad stelde dat het vooral de Amerikaanse regering is die gelooft dat

terreurnetwerk al-Qaeda de aanslagen uitvoerde. "Een andere theorie stelt dat sommige onderdelen van de Amerikaanse regering de aanval in scene hebben gezet om de kwakkelende economie te stimuleren en de greep op het Midden-Oosten te vergroten, om zo het zionistische regime te redden", aldus Ahmadinejad. Volgens hem zijn 'de meerderheid van de Amerikanen en de meeste landen en politici wereldwijd' het met die uitleg eens.

Achmadinejad vraagt om nieuw 911 onderzoek.

Vandaag deed Ahmadinejad een oproep bij  de VN om een nieuw  onderzoek te doen naar de aanslagen van 11 september 2001 op New York en Washington. Hij noemde 9/11 een smoesje om Irak en Afghanistan binnen te vallen.

Lady Ashton vindt de uitspraken schandalig en zegt dat  ze geeft om de doden en nabestaanden van 11 sept. Ze zou dan best  contact opnemen met      de nabestaanden  en hen steunen, in hun jarenlange  legitieme zoektocht naar de waarheid  en   een nieuw onderzoek.

 

Iran is omsingeld door amerikaanse militaire basissen (zie plan)  en leidt onder de rijkelijke opiumproductie uit Afghanistan.. Iran krijgt sancties op gelegd voor uitbreiding van een  nucleair programma - waarvan het bestaan twijfelachtig is - en dat terwijl andere grote UN  landen hun  atoom arsenaal verhogen.

De reacties van de lezers van een conservatieve krant de Telegraaf in Nederland bewijzen misschien wel het gelijk van de Iraanse president. Weinig mensen geloven nog in de officele complottherie.

http://www.telegraaf.nl/buitenland/7737942/__Obama_woedend_op_Ahmadinejad__.html?p=2,1

"Hoe we het ook wenden of keren, er zijn meer vragen over deze aanslagen dan antwoorden. De natuurwetten hadden schijnbaar die dag vrij, de VS had per ongeluk alles fout gedaan wat ze fout konden doen, financieel hebben ze er per ongeluk honderden miljarden aan verdiend."

 

"voor alle mensen die de feiten en bewijzen niet willen inzien dat er explosieven in de torens waren; ul lijdt aan de ziekte gaucher dat kunt u opzoeken bij wikipedia.  U heeft medicijnen en therapy nodig "

 

"Ik denk dat ahmadinejad wel gelijk heeft. De westerse landen durven zich niet tegen Amerika te verzetten, daarom lopen ze weg. Amerika en Israil doen alles wat ze willen en Ahmadinejad is de enige die er  er iets tegen in  brengt."

 

Zou mij niks verbazen van Bush ! Er is een documentaire geweest hierover en het was uiterst dubieus hoe het gebouw in elkaar stortte , kaarsrecht ? Voor mij is Amerika na de tweede wereld oorlog het kwaad. En begin nu weer niet over 'ze hebben ons bevrijd'. Vergeet niet wie Saddam Hoessein daar neer heeft gezet. Wie heeft Osama Bin laden opgeleid ? etc etc Het zijn allemaal hondjes van Amerika geweest. Net zoals wij uit de hand van Amerika eten."

Obama is duidelijk een aanhanger van de officieel complot theorie.Hij is een gelovige van de Al Qaida Mythe...