Waar zijn al die terroristen?

Een goed jaar geleden, op 1 mei 2011, werd volgens al onze media Osama Bin Laden in Abbottabad, Pakistan, vermoord in een geheime missie door ‘Team Six’ van de Navy Seals.

De VS-regering verklaart dat de identiteit van die Navy-seals voor altijd geheim moet blijven, om hen te beschermen tegen wraakacties van die Moslimterroristen wordt beweerd.

Maar wat met al die verantwoordelijken die blijven doorgaan met het stemmen van wetten voor het vermoorden van tienduizenden Moslims door elite-soldaten? Hun identiteiten zijn verre van geheim.

Hoe komt het dat deze figuren niet het doelwit zijn van deze ‘most vicious and dangerous killers on earth’, die volgens ons verteld wordt, overal aanwezig zijn?

Als de wereld werkelijk vol loopt met al die Moslim-maniakken, denk je niet dat al die gekende figuren die zo vaak op TV komen, onbeschermd de wegen afschuimen, met hun familie gaan winkelen, uiteten gaan in restaurants, hun kinderen naar school brengen, naar het voetbal gaan, reeds lang zouden uitgeschakeld zijn?

Iedereen weet wie ze zijn. Hun kantoren zijn gekend. Hun adressen zijn geen staatsgeheim. Die mensen hebben geen bodyguards. Zij hebben geen speciale beveiliging.

Hoe komt het dat er geen Moslim-doodseskaders de straten afschuimen?

Zouden deze ‘high-value’ doelwitten geen hogere beloning van Allah opleveren dan alleen maar het uitschakelen van een handvol ordinair volk? En terzijde, zou dit niet een beetje minder risico inhouden dan te proberen aan boord te geraken van vliegtuigen?

Als deze Moslim boogey-men echt honderden mensen willen vermoorden, waarom zouden ze het risico lopen om in de rij te gaan staan voor een veiligheidscontrole om op heterdaad betrapt te worden met hun bomgordels?

Waarom zouden deze veronderstelde brillante terroristen, wiens companen 9/11 uitvoerden, het risico lopen om gesnapt te worden vooraleer ze zelfs maar in buurt van hun doelwit komen? Zou het voor deze terroristen niet veel eenvoudiger en efficienter zijn om eenvoudigweg, nog voor de scanners, zich in het midden van het gedrum aan de tiketzone te begeven, geladen met hele pakken van hun hot stuff en dan zichzelf op te blazen?

Dat zou hen zeker enkele honderden ‘afvalligen’ met hen meenemen? En hoe zou de overheid nu dit nieuwe plan kunnen beantwoorden? Scanners buiten de luchthavens? Wat als die gasten zich dan in die menigte opblazen?

Wat is dan de volgende stap?

Een chekpoint voor ieders deur? Of drones?

Van waar zou die fixatie voor vliegtuigen komen bij die terroristen met al die risico’s voor controles op weg naar hun vliegtuig? Waarom lopen die gasten met hun rugzakken, volgepropt met Semtex niet ongehinderd in shoppingcentra, sportevenementen, rockfestivals......

Dagelijks kunnen ze duizenden ‘afvalligen’ uit de weg ruimen.

We worden voorgehouden dat die kerels iedere dag juist dat doen in heel het Midden Oosten, Afghanistan, Pakistan.... Je zou mogen denken dat die terroristen die verondersteld worden hier rond te hangen, wel even efficiënt zijn als hun companen van ginderachter.

Is er ooit een bom hier afgegaan?

Waarom voorzien ze een compaan met zo’n stuntelig explosief in zijn onderbroek waarmee hij alleen zichzelf verminkt als de bedoeling zou zijn om een gapend gat in de vliegtuigromp te blazen?

Hetzelfde met de springtuigen in schoenzolen? Als die tulband-kamelenrijders echt een jumbojet willen neerhalen – dan is het enige wat ze moeten doen: enkele onschuldig uitziende pakketten de wereld rond zenden met Fedex, DHL of UPS.....of gewoon met de post....

Eén pakket per vlietuig .... en het zal boeings regenen uit de hemel.

En die manier van werken zou ook nog het voordeel hebben dat er geen companen verloren worden.

Waarom al die moeite doen van vlieglessen, valse paspoorten, geroosterde testikels......

Zijn dat die geniën die zo schitterend waren op 9/11, toen ze het meest gesofistikeerde verdedigingssysteem ter wereld het nakijken gaven? En vier keer? En allemaal in amper één uur tijd? Ze ontweken de radars, hielden fighter-jets aan de grond, desactiveerden grond-lucht-raketten, vlogen met meer finesse dan de beste beroepspiloten.....

Hoe komt het dat de laatste generatie Arabische super-strijders niet eens hun springtuigen behoorlijk kunnen ontsteken en als het al lukt nog zo stom zijn om het in hun eigen zetel te doen, in het zicht van iedereen?

Waarom geloven we al doe onzin en wat is er gebeurd met die geniale aanslagplegers? Waarom zijn er niet meer 9/11-type geniën die aantreden om het grote werk van hun martelaren voort te zetten in plaats van die amateurs die hun testikels verbranden? Droogde de ‘geniale-terroristen’-vijver op of waren er enkel maar 19 in de vijver en zijn zij allemaal gecrasht op 9/11?

Waar zijn die verdomde terroristen waar we allemaal zo bang moeten voor zijn?

Of zijn er geen terroristen – en zijn ‘wij’ de terroristen?

Juist zoals bij het koken van een kikker wordt de temperatuur geleidelijk langzaam verhoogd.....de kikker voelt het niet tot hij gekookt is....

Wat is de brutale politiestaat die overal rondom ons oprijst? Voor onze veiligheid en ons welzijn?

Juist!

De idee is om de bevolking zo bang te maken voor het onuitsprekelijke gevaar dat loert achter elke boom, elke hoek, zodat ze zich overgeeft aan om het even welk ‘order’ dat hen gegeven wordt, hoe Orwelliaans ook.

Het gaat om het manipuleren van de massa.

Ze hebben ons exact waar ze ons willen hebben. Het enige wat ze moeten doen is op de knop ‘Al Qaïda’ drukken.