Barack Obama's CIA verleden

John Pilger:

Obama geeft u een goed gevoel...maar wie is hij?

Hij geeft in zijn boek niet de juiste naam van de BIC waar hij voor werkte.

De BIC heeft een geschiedenis van infiltratie in linkse organisaties en vakbonden.

Obama stemde de Patriot Act , hij steunde de doodstraf, excuseerde  martelingen en loog als hij de soldaten naar huis beloofde te halen. De hoge generaals zoals George Casey spreken van 10 - 15 jaar in Irak. Obama heeft het militair budget verhoogd terwijl in de zware recessie mensen  hun huizen en werk verliezen .

Hij bouwt een missile systeem in centraal Azie op  de pretext dat Iran een bedreiging is.

 

Als kind was hij met zijn moeder in Indonesie in de jaren voor de omverwerping met hulp van de CIA  van de communistische getinte regering van Soekarno.Zijn moeder was betrokken bij USAID, een NGO voor ontwikkelingshulp waarvan bekend is dat ze fungeert als een cover up voor CIA business.

Zijn stiefvader was Colonel Soetoro. Dez vocht tegen de"communisten" in Indonesie en hielp mee aan het omver werpen van Soekarno. Ook Prins bernard van Nederland had in die jaren een plan om een coup te plegen in de oud Nederlandse colonie. Op 20 jarige leeftijd was hij  in Pakistan.Hij  logeerden in het huis van de toekomstige president van Pakistan die aantrad nadat Musharaf was afgezet. Officieel was hij daar om te jagen maar het vermoeden is er dat het om duistere CIA praktijken ging. De jaren dat de CIA de Mujahedin in Afghanistan steunden waren  juist begonnen.En deze hadden hun basis in Pakistan.

De BIC betaalde zijn schulden op de universiteit.

Lees meer:

http://www.sott.net/articles/show/213567-Obama-s-CIA-Pedigree