Persbericht Common Café

Geen reacties
Marc.Vg
Offline
Last seen: 2 jaar 18 weken geleden
Samengevoegd: 04/25/2010

Persbericht Common Café

Common, initiatieven door en voor de lokale burger

Vrijdag 30 november houdt Common Antwerpen voor het eerst een Common Café, te Scheldapen. Met een combinatie aan workshops, muziek, poëzie en een volkskeuken krijgt de Antwerpse burger een proefje van de duurzame initiatieven in zijn buurt.

Heel de dag staat in teken van duurzaam samenleven. Overdag organiseren LETS Vlaanderen, Transitienetwerk, Velt, Demotech en Common Antwerpen gratis workshops waarna een volkskeuken zal plaatsvinden. Vervolgens wordt de dag afgesloten met muziek door onder andere De Auteur, Equinox The Peacekeeper en Michael Lamiroy. Ook zal er heel de dag een jam sessie zijn waar iedereen vrij aan kan deelnemen.

Achtergrond

Voortvloeiend uit deelnemers aan de Occupy-bewegingen in België, Nederland en Duitsland ontstond begin 2012 een nieuw initiatief. Het kreeg de naam ‘Common’ en verwierf bekendheid met het verwezenlijken van ondertussen al 4 Common Festivals, in verschillende Belgische steden en Maastricht. Common Antwerpen wordt bezield door een gemotiveerd team studenten die op deze wijze hun lokale steentje proberen bijdragen aan het bouwen aan een verdraagzame, duurzame samenleving.

Voor meer informatie omtrent het Common-initiatief en het Common Café kunt u terecht bij Kilian Price, Congresstraat 26, 2060 Antwerpen, tel.: 0477/137/173, commonantwerpenatgmail [dot] com. Ook op de websites www.commonantwerpen.webs.com .

 

Kilian Price
Coördinatie Common Antwerpen
www.commonantwerpen.webs.com
https://www.facebook.com/events/405266562872873/?ref=ts&fref=ts