Aanslagen Brussel - Gesprek met Ole Dammegard (deel 2)

vervolg van:  Aanslagen Brussel -Gesprek met Ole Dammegard (deel 1)

Ole, ik heb een vraag over de terrorist die een paar dagen voor deze explosie gearresteerd is, maar.... is het niet vreemd dat deze terrorist naar buiten loopt in witte kleren precies voor een flink aantal politie-agenten. Hij loopt weg – er wordt op zijn minst 10 keer op hem geschoten en kort daarna zien we dat hij wordt weggebracht door de politie, maar er is geen bloed op zijn kleren...

Ik heb er niet veel op te zeggen, weet je..... als je naar de beelden kijkt zie je niet alsof hij wegrent zo’n vijftig meter verderop. Het is zo’n halve meter vlak voor al deze mensen. Hij rent gewoon weg. Het is een soort executie-patrouille. Het is zuiver....hoe kan het dat hij niet dood is – maar ook – je ziet hem niet. Je ziet iemand met een kap op, je ziet nergens zijn gezicht. En ook – ik heb zoveel intervieuws van twee uur gedaan waarin ik alleen het laatste bloedbad van 13 november eruit heb gepikt – absoluut een ‘valse vlag’... waar deze mannen die de schuld kregen er absoluut niets mee te maken hadden, integendeel. Absoluut onschuldige mensen, maar die wel de schuld kregen. En je moet ook naar de patronen kijken want voor 13 november hadden ze dit zelfde grote gebeuren in Engeland en dat ging over Jihadi Johnny die gevangen genomen werd en toen had je dit over Abdel Salam, precies een paar dagen voordat dit gebeurde en dan: Boem! Het is onderdeel van het script. Het is van ‘oh mijn god, ze hebben echt een doorbraak bereikt, en dan Boem! de volgende gebeurtenis.... en ook, voor zover ik weet zijn de mensen die hier nu van beschuldigd zijn, een week geleden gearresteerd en één van hen was gewond en nu zie je hem hier op de luchthaven. En opnieuw, heel wazige beelden en maar één foto en ze zeggen, omdat ze allebei een zwarte handschoen droegen aan hun linkerhand betekent dat dat zij de aanvallers zijn. Ik bedoel... zoek het maar uit. En dan – we zijn weer terug bij dezelfde onzin zoals wanneer ze zeggen dat ze meerdere koffers met bommen hadden, maar ze hadden er helaas niet goed over nagedacht – en dus belden ze een taxi  - ze konden de tassen niet in de taxi krijgen – er waren teveel bommen – dus moesten ze een paar bommen in het appartement achterlaten samen met een ISIL vlag. Ik wacht nog steeds op het paspoort. Waar is het paspoort?

Ik wacht er ook op. Ze hebben het nog niet gevonden

Nee, en het is alleen maar omdat we dit soort dingen naar buiten brengen – want zoals bij de 7/7 aanslagen (Londen) is van één van de mannen waarvan gezegd wordt dat hij zichzelf had opgeblazen – zijn paspoort gevonden in drie verschillende metrostations – hetzelfde paspoort. En ze vonden ook zijn rijbewijs. Alleen één klein probleempje: hij had er geen. Weet je, het is zo slecht gedaan!

Ik heb een lastige vraag, want ik vraag me af wat jij ervan denkt: zijn de topfiguren in de regeringen in Europa zich bewust van deze ‘valse vlag’ operaties ?

Ik zou zeggen ....Ja! Ja, ja, ja! De mensen op de sleutelposities, de echte machtsposities, absoluut: Ja!

Ik zal niet zeggen dat ze er allemaal bij betrokken zijn, maar ze kennen de macht achter hen en ze weten in het gareel te blijven. Als je uit het gareel gaat tikken ze je op de vingers. Het is zoals Obama zei: ’op gezette tijden moeten we de landen die niet doen wat van hen verwacht wordt ertoe dwingen’ en dit soort operaties zijn soms als een slag in het gezicht om mensen terug in het gelid te krijgen zodat ze de NATO meer zullen steunen in acties tegen Syrië en andere landen. Want al dit soort dingen zijn gebaseerd op een oud Romeinse Tempeliers-code: Probleem – Reactie – Oplossing. Zonder al deze terreur, hoe zou onze wereld er uitzien? Ik bedoel, in vergelijking tot de wereld voor 9/11 en de wereld die we nu hebben met al die bewaking, uitzonderingstoestanden, overal politie die er uit ziet als robocops – en al deze dingen zijn naar mijn bescheiden mening allemaal gebazeerd op een absolute ‘fake’ terreur. Na al die jaren weet ik zelfs niet of er überhaupt zoiets als een terrorist bestaat op de manier zoals ons wordt verteld hoe die eruit zou moeten zien. De echte terrorist loopt rond in prachtig maatpak en rijdt rond in een dure auto.Je ziet ze iedere dag op TV, ze zeggen allerlei dingen die je wil horen, maar achter de schermen in hun agenda totaal anders, dus....

Ik stuur je nu een link want dat is onze NOS, onze nieuwszender in Nederland. Ik denk dat je het nu kunt zien. Vandaag laten ze ons deze drie mensen ziendie in Brussel zijn gestorven. Kun je ze zien?

Ja ik zie ze. Ik zal je zeggen, dit is altijd heel, heel moeilijk, omdat ze bij sommige operaties echte slachtoffers hebben en in sommige operaties hebben ze alleen crisisakteurs en in sommige operaties is het een mengeling.

Dus... ik zal je zeggen dat als je bijvoorbeeld kijkt naar de Parijs aanslagen, de laatste Parijs aanslagen waarbij naar gezegd wordt alle mensen zijn omgekomen – ieder van hen die ik heb kunnen traceren –want als je begint met het natrekken van deze mensen dan zijn de meesten van hen vrij jong en hun aanwezigheid op het internet zou vrij gemakkelijk te vinden moeten zijn. De meeste mensen hebben Facebook, ze hebben Twitter, ze hebben al dat soort dingen. Maar deze mensen... je volgt ze tot een paar maanden terug en dan is er niets. Niets! En dan... ik weet dat er twee Spaanse mensen waren die in Parijs vermoord zijn en zelfs hun families waren door hooggeplaatsten geinformeerd, mensen uit de regering belden hen. Ik meen dat het de vice-president van Spanje was – die belde zijn moeder en zei: ‘Het spijt ons zo, je zoon is vermoord bij de aanslagen in Parijs. Zij was verslagen en een paar uur later belde hij naar huis en vroeg hoe met hen ging  - hij had geen idee – twee van de mensen die dood waren leven nog.

Er is een vrouwelijke zelfmoordterroriste en er was een enorme commotie over het feit dat ze zichzelf had opgeblazen en alle beelden van haar gingen de wereld rond. Ik had een intervieuw met haar in Marokko – ze maakt het goed maar heeft geen idee wat er aan de hand is – hoe zij aan haar foto’s geraakt zijn en waarom zij ze overal verspreid hebben met haar identiteit?

Je had de kapers, de zogenaamde kapers van 9/11, terwijl er 9 van hen na die gebeurtenis nog steeds in leven zijn. Weet je – alleen maar omdat we gezichten te zien krijgen en namen gegeven worden – ik zou heel graag willen betwijfelen vooraleer ik het bewijs heb.

Ik begrijp dat, want ik denk hetzelfde, maar als je hierover schrijft, zoals ik deed, dan zijn er mensen die zeggen: ‘hoe kun je dit doen, omdat er mensen gestorven zijn’ en ‘ je bent vreselijk en verschrikkelijk’. Ja, ik wil het niet in twijfel trekken dat er mensen gestorvan zijn, maar aan de andere kant....

Maar ik ben het helemaal met je eens, ik kan die mensen begrijpen en het is alleen maar na al die jaren dat ik.... ik geloofde deze dingen ook helemaal – het is gewoon, wanneer je steeds opnieuw ziet dat bij deze operaties veel van de slachtoffers op de een of andere manier te maken hebben met inlichtingendiensten of het zijn gecreëerde identiteiten – gefabriceerde identiteiten waar ze een identiteit creëren en wat ze noemen ‘een papier-spoor’ maken zodat je het kunt volgen alsof het een echte persoon was. Maar als je echt begint om dat na te trekken dan kom je op een dood spoor bij veel van deze mensen. Dus het is heel verwarrend – echte slachtoffers, verzonnen identiteiten of gewoon een foto en een naam. Na de Parijs aanslagen: waar zijn al die uitvaartplechtigheden? Toon mij waar – er waren zoveel slachtoffers! Waar zijn al die begrafenissen, waar zijn al die families, waar zijn al die.... in plaats daarvan krijgen we alleen getuigen te zien waarvan bij nader toezien, de meesten op de een of ander manier te maken hebben met de media, met film, met muziek... en veel van hen onder controle van, in Parijs was dat ‘La Garderie-Company’ die daar de leiding had voor de beveiliging en de controle van het stadion. Dat deze mensen... ik bedoel, en nogmaals, na al die jaren zeg ik dat niet makkelijk, maar ik geloof werkelijk dat hetgeen waar we naar kijken niet een wereld is die vol zit met terroristen of een gestoorde wereld, vol van geweld. We kijken naar een kleine groep als een Rocky-horror-show... bestaande uit filmregisseurs, akteurs, crisisakteurs, make-up artiesten, explosievenexperts, rookbommen, experten in propaganda, media... zoals PR-agentschappen die met leuzen komen, logo’s en al dat soort dingen en dan deze kleine groep die zeer goed in de gaten wordt gehouden onderandere door het leger, zodat niemand ineens klokkenluider wordt of informatie gaat lekken en die worden in NATO-vliegtuigen van land naar land naar land gevlogen, spelen daar hetzelfde scenario af, opnieuw en opnieuw. En dit is ook waarom ik zoveel tijd stop in het identificeren van de mensen op de achtergrond - vergelijken en het doen van gezichtsherkenning in vele achtergronden, mensen in Ottawa, in Sydney, in Kopenhagen, in Parijs enz. En ik sprak met mijn vriend Chip Tatum, een CIA-klokkenluider die zelf betrokken was bij ‘valse vlag’ operaties in zijn carriere, en hij zegt dat dit niet alleen mogelijk is maar plausibel, hij denkt ook echt dat het dat is wat we hier zien.

Dus ze volgen iedere keer hetzelfde scenario?

Dat is zo... soms heb ik met ze te doen want hoe kun je – als je hetzelfde effect wil bereiken  - en je hebt dezelfde ingrediënten – hoe vaak kun je variaties in hetzelfde verhaal aanbrengen? Het is niet gemakkelijk voor hen. En hier zien we het, opnieuw hetzelfde... ik kan je bij de volgende ‘valse vlag’ vertellen hoe het er gaat uitzien – het zal ergens op een centraal punt zijn – het zal in een stadscentrum zijn, het zal gebeuren in de ochtend, rond 8h30 wanneer de mensen emotioneel het meest kwetsbaar zijn, als ze hun koffie gedronken hebben en wanneer er zoveel mogelijk mensen in beweging zijn – op straat, tijdens of op weg of terug of naar school met de kinderen, of naar huis .... en ook de mensen die de schuld krijgen zullen gegarandeerd op de een of andere manier een bepaalde moslimconnectie hebben of met ISIL zodat ISIL direct daarna de verantwoordelijkheid opeist. Wat houdt het in als iemand de telefoon oppakt en zegt: wij hebben het gedaan. En je wordt verondersteld dat te geloven. En trouwens ISIL is volledig een creatie van de CIA, de Mossad en andere inlichtingendiensten die een boeman creëren – ISIL is slechts een upgrade van al-Qaïda. Dus het is hun terreurmiddel dat ze gebruiken om ons in de angstmodus te krijgen. En dan hebben ze hun eigen onderzoek in stand-by en wanneer hun onderzoek begint worden alle normale, eerbare detectieven en mensen die dit normaal onderzoeken opzij geschoven en het officiële onderzoek zal er alleen zijn om de officiële versie te ondersteunen en om iedere poging tot onderzoek te stoppen van wat er is gebeurd. Ook zullen ze direct de plaats afsluiten, alle bewijsmateriaal zal heel snel worden vernietigd of afgevoerd zodat je er niet de hand op kunt leggen. Er zullen weinig beelden zijn, alleen de officiële beelden waarop je niet toegestaan wordt kritiek te uiten en vooraleer je de tijd krijgt om er dieper op in te gaan zal er weer iets anders gebeuren zodat de aandacht voor dit gebeuren weggetrokken wordt. Dit zijn maar een paar ingredienten en dan zul je ontdekken dat dezelfde mensen vele keren opnieuw in de achtergrond opduiken: dezelfde crisisakteurs – Boston, Sandy Hook, Parijs, Sydney, je zult dezelfde personen zien die in de straten rondlopen, die angstig zijn, die gewond zijn. Het is telkens opnieuw hetzelfde en wij slikken dat.

Er moeten mensen zijn die daar rondrennen, rondlopen in de buurt, werken voor geheime diensten, die weten, die zich echt realiseren dat dit een ‘valse vlag’ is en die klokkenluider worden. Dat moet haast zo zijn!

Maar er zijn er, velen van hen. Maar de grote media zullen ze nooit een kans geven om gehoord te worden. En ze nemen ook een heel groot risico met het naar voor komen omdat deze dingen niet populair zijn bij diegenen die ontmaskerd worden. ik zal je zeggen dat toen dit gebeurde in Kopenhagen – wat ik probeerde is, zodra er iets gebeurt of zelfs wanneer ik er kan komen vooraleer iets gebeurt – als ik zeker weet dat het gaat gebeuren, dan probeer ik er heen te gaan en mij te bemoeien met de uitvoering zelf. Zoals na de Kopenhagen-schietpartij ging ik er heen een paar dagen erna en ik nam een groep mee – de politie was daar nog steeds met machinegeweren en al dat soort dingen en we gingen van plaats naar plaats – het is gefilmd en ik legde in detail uit wat volgens mij was gebeurd. Kijk naar de bewijzen en vorm je eigen mening – maar kijk er naar met een open geest. En het is zoals Chip Tatum zegt, dat ze een strakke tijdslijn hebben – ze hebben een zeer strikte tijdlijn – waarbij zoveel dingen internationaal gezien afhankelijk zijn van hoe we reageren op dat soort dingen en of ze er mee weg komen. Dus hij zegt dat we elke keer wanneer we hun tijdlijn in de war kunnen sturen door onthullingen, of het verstoren van hun operaties of wat dan ook, dan kan het voor maanden ver verknoeid zijn. Dus mijn agenda of mijn plan is om dit zoveel als we kunnen in de war te sturen om deze idiotie te stoppen.