Connecticut shooting +update 28/01/2014

Karl Rove: ‘We zijn nu een imperium en wanneer we in actie treden scheppen we onze eigen realiteit. En terwijl jullie die realiteit bestuderen – zullen wij opnieuw ageren met het scheppen van nieuwe realiteiten die jullie dan opnieuw kunnen bestuderen. Wij zijn de actoren van de geschiedenis.....en jullie rest niets anders dan te bestuderen wat wij doen.’ (http://en.wikipedia.org/wiki/Reality-based_community)

Wanneer een onvoorstelbaar menselijk drama gebeurt, zoals verleden week vrijdag de moord op 27 kinderen en leraars in de Connecticut-lagere-school in de VS, katapulteren de massa-media onmiddellijk (of zelfs op voorhand vb. bij de instorting van World Trade Center Building 7 http://www.youtube.com/watch?v=6mxFRigYD3s) het narratief - met voldoende emotionele associaties – om het denken van een publiek dat reageert op de eerste berichtgeving in een welbepaalde richting te sturen. De boodschap is telkens: wees bang, gehoorzaam aan de overheid, voel u hulpeloos, wantrouw iedereen, versterk het machtsapparaat, geef uw vrijheid op voor zekerheid....

De geschiedenis leert ons dat de meeste, zoniet alle, van deze grootschalige acties van terrorisme een meer sinistere agenda hebben. Denk maar aan de ‘Bende van Nijvel’ als onderdeel van de NATO-operatie ‘Gladio’.  (http://wikispooks.com/wiki/Operation_Gladio), waarbij één van de opgepakte daders op zijn proces verklaarde: ‘Er moesten burgers aangevallen worden, het volk, vrouwen, kinderen, onschuldigen, anonieme mensen die ver van ieder politiek spel verwijderd waren. De reden was erg simpel. Ze werden verondersteld de bevolking onder druk te zetten om zich tot de Staat te richten om meer veiligheid te vragen’. (http://wikispooks.com/wiki/Operation_Gladio#The_Strategy_of_Tension)

Het antwoord op de waarom-vraag is inderdaad erg eenvoudig: de bevolking terroriseren om de weg vrij te maken voor een fascistische autoritaire politicieke agenda zoals we die voor onze eigen ogen zien ontvouwen.

Het wordt hard zoeken om één geval van extreem zinloos geweld of terrorisme te vinden dat geen ‘false flag’ of opgezette gebeurtenis is: van Anders Breivik in Noorwegen, de Aurora-theater-schietpartij, de aanslag in Luik van juist een jaar geleden (http://www.wacbelgium.be/nieuws/kadert-de-aanslag-luik-een-gladio-20), de moord op 7 mensen in Zuid-Frankrijk met de Toulouse-raid op Merah, de lijst is eindeloos.

Psychiatrische medicatie

De media staan altijd klaar met ‘die geisoleerde naarling is de schuldige’.

In veel gevallen zijn het inlichtingendiensten en hun psychiaters die ‘geïsoleerde naarlingen’ gehersenspoeld hebben om te moorden sinds het MK-Ultra programma in de jaren 60 reeds zijn objectieven bereikte.

In het kader van het gerechterlijk onderzoek van de Columbine-shooting verdenken familieleden van slachtoffers sheriff Pat Sullivan, die het onderzoek leidde, van seksueel misbruik van de vermoedelijke schutters. Eric Harris, één van de verdachten stond onder psychiatrische begeleiding en kreeg SSRI-medicatie (Selective Serotonin Reuptake Inhibitor) die tot geweld kan aanzetten. Er was een zaak aangespannen tegen Solvay Pharmaceuticals in dat verband die onderweg stilgelegd werd  waarbij de verklaring van de ouders geheim blijft en 2 advokaten nog steeds spreekverbod hebben. Wat is de rol van psychiatrische medicatie bij Kim De Gelder?

update 28/01/2014

Schitterende video-studie van Sofia Smallstorm die 'Sandy Hook' grondig ontrafelt in al haar dimensies

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=m1yfJDCMU64

 

 

verwant artikel

http://sgtreport.com/2012/12/so-many-questions-too-few-answers-was-the-sandy-hook-massacre-an-organzied-false-flag-operation/

Reacties

Marc.Vg
Offline
Last seen: 2 jaar 39 weken geleden
Samengevoegd: 04/25/2010