Richard Gage en Niels Harrit komen naar Nederland

Met groot genoegen mogen wij u melden dat Richard Gage en Niels Harrit in Juni van dit jaar naar Nederland komen. Richard Gage zal van 23 tot 25 Juni in Nederland zijn, Niels Harrit had zelf aangeboden in de maand Juni te komen. Het is nog niet duidelijk of beide heren op dezelfde dagen kunnen, maar hier wordt nog aan gewerkt. Samen met de Nederlandse AE911Truth Action Groep zal We Are Change deze presentatie helpen organiseren.

Het evenement zal tevens de officiële kickoff worden van de Nederlandse AE911Truth Action Groep. Vandaar ook dat wij zoveel mogelijk architecten, ingenieurs en andere doelgroepen uit willen nodigen voor de presentaties om kennis te nemen van de ondervindingen van AE911Truth. Ook zal de media worden uitgenodigd om bij de presentatie aanwezig te zijn en verslag van te doen. Ook zullen er voorstellen worden gedaan om de diverse media interviews af te laten nemen met Gage en Harrit. Om dit alles te realiseren zal er ook een beroep worden gedaan op de leden van We are Change Holland om hun inzet voor de aankondiging van Gage en Harrit en de uitvoering van de dag zelf. Nadere informatie volgt spoedig.

Tevens zal AE911Truth rond september met een nieuwe DVD komen met diverse interview met architecten, ingenieurs, wetenschappers en psychologen. Wij hopen deze DVD in die tijd te kunnen bemachtigen om hiermee een tour door Nederland te maken.

Al eerder in 2009 hadden wij het genoegen om o.a. Niels Harrit te mogen ontmoeten in Parijs.

Ook Luke Rudkowski (oprichter van We Are Change) heeft aangegeven samen met Anthony (oprichter van we are change Griekenland) naar Nederland te komen. Luke is o.a. samen met Gage op tour in Amerika en zal ook diverse landen in Europa aan doen waaronder Ierland(Sovereign Independent Events), Frankrijk i.v.m. de G20 en de Bilderberg conferentie dit jaar in Zwitserland. Wanneer exact Luke naar Nederland komt is nog niet duidelijk maar dit zal naar waarschijn binnenkort bekent gemaakt worden.

 

Bron:

Reacties

Marc.Vg
Offline
Last seen: 2 jaar 43 weken geleden
Samengevoegd: 04/25/2010

Concept mail voor de presentatie van Richard Gage.

Collega waarheid vinders. Vrijdag en zaterdag hopen wij zoveel mogelijk mensen in de zalen te krijgen, dat we nog even een beroep doen op jullie. Wij denken dat het goed is als eenieder persoonlijke mails stuurt naar familie, vrienden en kennissen die nog twijfelen. Maar ook (lokale) media, architecten, wetenschappers, scholen, ect. Hieronder een concept mail. Even pieken met z'n allen. Bij voorbaat dank.

En tot vrijdag of? zaterdag.

Mvg
Ivo

concept mail.

Beste Familie, vrienden en bekenden,

Bijgaand de uitnodiging voor de presentatie van Richard Gage van de degelijke organisatie ""Architects and Engineers for 911 truth"".
Dit wordt zeer interessante presentatie die de officiele conspiracy theorie van Bush en Blair over 11 September ongeloofwaardig maakt. Richard Gage komt met overtuigend
bewijsmateriaal wat de overheid en de (oude) media u niet vertellen.

Kom zelf luisteren naar de harde wetenschappelijke en natuurkundige feiten.

De 2 presentaties vinden plaats:
- 24 Juni in Rotterdam, Schiekade 189, Schieblok. Zaal open om 16h00; presentatie om
17h00

- 25 Juni in Amsterdam, Wibautstraat 127, (De verdieping) in TROUW gebouw; zaal open
om 15h00 Presentatie om 15h30

Als je wilt kunt je ook inschrijven (om zeker van je plaats te zijn) via
www.11septemberfeiten.nl

Hoop je vrijdag of zaterdag te zien.

Groet, ........

PS: Als je alvast wat meer over de degelijke organisatie Architects and engineers
for 911 truth wil weten: ga dan naar: www.ae911truth.org

Een goede website in het Nederlands: www.waarheid911.nl

Voor informatie over de Europe tour van Richard Gage:
http://www.google.nl/search?sourceid=navclient&aq=0h&oq=&ie=UTF-8&rlz=1T4RNTN_enNL370NL373&q=richard+gage+europe+tour+amsterdam