The insider: Een piloot filmt een KC-10 chemtrail sprayer vanuit de lucht ?

Dosier Chemtrails.

Het ultieme bewijs of  een test op goedgelovigheid?

Een piloot filmde vorige week vanuit zij cockpit dit KC-10 militair vliegtuig  boven Canada dat bezig is met iets te sproeien en postte het op Youtube. Hij  belooft er nog te  filmen als hij er ziet.

Dit is zijn Youtube  kanaal:

http://www.youtube.com/user/USAFFEKC1O

Je hoort hem zeggen  in het filmpje tegen een collega dat hij zich  verheugt  deze beelden op Youtube te zetten  (14 july 2010) Volgens hem is dit  geen dumpen van brandstof,  maar spuiten van chemtrails.  Hij zegt dat het lijkt  dat heel de vleugel sproeiers bevatten.  Je ziet het vliegtuig stoppen met sprayen en dan terug beginnen. Zijn Youtube kanaal   is geopend in 2008 en nu  gebruikt voor dit filmpje .

De piloot die dit filmde bedankt   iemand voor vertaling en bewerking  op de site van www.tankerenemy.com

Het gat in het systeem?

Of worden we dubbel getest ?

Je kan nu op het Youtube kanaal lezen van de piloot filmer dat hij het bedoelde als grap om de chemtrail gemeenschap beter te leren nadenken. Hij zegt nu dat het duidelijk contrails zijn.  Militaire Piloten leiden een heel rustig bestaan.  Ze maken zeer vermoeiende vluchten maar zijn dan dagen zonder bezigheid. Er is veel tijd voor grappen te maken....

Ook op het belgische piloten forum aircraft... vindt men een dergelijke discussie die in het belachelijke wordt getrokken.

Dit is mij ooit  jaren geleden getoond door een Belgische  piloot die heeel heel veel wist...... Volgens hem was it real....en geen grap.

Valentine

Met dank aan:

http://www.rense.com/